Skip to content

Duinweide Woningen

Categorie: Woningen

Initiatiefnemer: Duinweide Investeringen

Deelname vanaf: € 10.000,-

Prognose uitkeringsrendement: 5,0%

Startdatum: 2018 (groeifonds)

Het fonds

Duinweide Woningen is een groeifonds dat belegt in relatief duurzame en kwalitatief hoogwaardig gebouwde Nederlandse huurwoningen op uitstekende locaties. De woningen liggen verspreid over Nederland met uitzondering van krimpgebieden. De huidige omvang van de beleggingsportefeuille bedraagt € 36 miljoen, verspreid over 6 locaties met in totaal 151 woningen en appartementen. Het fonds streeft ernaar de beleggingsportefeuille uit te bouwen naar € 125 miljoen.

De belangrijkste kenmerken van Duinweide Woningen:

  • Groeifonds dat belegt in Nederlandse huurwoningen
  • Fondsomvang € 36 miljoen
  • Prognose uitkeringsrendement 5%
  • Prognose totaalrendement 6,2%
  • Deelname vanaf € 10.000
  • Uitkeringen per kwartaal
  • Verhandelbare certificaten

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in Duinweide Woningen ? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van Duinweide Woningen aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Prospectus is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van Duinweide Woningen als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.