Duinweide Woningen

Categorie: Woningen

Initiatiefnemer: Duinweide Investeringen

Deelname vanaf: € 10.000,-

Prognose uitkeringsrendement: 5,0%

Startdatum: 2018 (groeifonds)

Het fonds

Duinweide Woningen is een groeifonds dat belegt in moderne Nederlandse woningen op uitstekende locaties. De huidige omvang van de portefeuille bedraagt ruim € 20 miljoen, verspreid over 4 locaties met in totaal 95 woningen. Het fonds streeft ernaar de beleggingsportefeuille uit te bouwen naar € 125 miljoen.

De belangrijkste kenmerken van Duinweide Woningen:

  • Groeifonds dat belegt in Nederlandse huurwoningen
  • Fondsomvang € 20 miljoen
  • Prognose uitkeringsrendement 5%
  • Prognose totaalrendement 6,2%
  • Deelname vanaf € 10.000
  • Uitkeringen per kwartaal
  • Verhandelbare certificaten

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in Duinweide Woningen ? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van Duinweide Woningen aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Prospectus is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van Duinweide Woningen als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.