Over FTAC

FTAC is een plaatsingskantoor, gespecialiseerd in vastgoed beleggingsfondsen. FTAC is opgericht in 2009 en heeft sindsdien, in samenwerking met diverse fondsbeheerders, meer dan 30 vastgoedfondsen met succes geplaatst bij particuliere beleggers. FTAC biedt beleggers de mogelijkheid om deel te nemen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen met aantrekkelijke uitkeringsrendementen. De door ons geselecteerde fondsen hebben de afgelopen jaren goede en vooral ook stabiele rendementen behaald.

Waarom FTAC?

Onafhankelijke aanbieder

Ervaring

Bewezen track record

Service

Onze werkwijze

Stap 1 - Aanmelden

Stap 2 - Vooraankondigingen

Stap 3 - Deskundige en gedetailleerde informatie

Stap 4 - Deelname

Stap 5 - Toewijzing

Stap 6 - Rapportages

Directie

Toine Picokrie (1966) begon na het afronden van de studie Bedrijfseconometrie aan de Tilburg University een carrière in de beleggingswereld. Van 1989 tot 2001 was Toine werkzaam als Portfolio Manager Fixed Income bij ING Investment Management en vanaf 2001 als Managing Director Fixed Income & Treasury Europe. In die hoedanigheid was Toine verantwoordelijk voor de aansturing van ruim 75 beleggingsprofessionals en een beheerd vermogen van meer dan 100 miljard euro.

Toine heeft in 2009 als mede-oprichter aan de basis gestaan van FTAC en heeft het bedrijf mede uitgebouwd tot een succesvolle en onafhankelijke aanbieder van vastgoedfondsen. Bij FTAC kan hij zijn jarenlange ervaring in de institutionele beleggingswereld in dienst stellen van particulieren die op een verantwoorde manier een hoger rendement op het aanwezige vermogen willen realiseren.
Connect op LinkedIn


Bastiaan Leijen
(1972) heeft na zijn HBO Vastgoed studie 8 jaar gewerkt voor 2 internationaal opererende vastgoedadvies organisaties, te weten Jones Lang LaSalle (JLL) en Cushman & Wakefield. Bij beide bedrijven was hij binnen de Retail afdeling verantwoordelijk voor het adviseren van Retail ketens op het gebied van A1 winkelvastgoed. Institutionele beleggers stond hij bij in hun beleggingsstrategieën, winkelcentra branchering, optimalisatie van de winkelportefeuille en portfolioanalyse.

In 2007 koos Bastiaan voor het ondernemerschap en richtte Rely Vastgoed B.V. op. Met Rely Vastgoed is hij actief op het gebied van acquisitie, beheer en ontwikkeling van supermarkt- en winkelvastgoed. Daarnaast adviseert hij vermogende particulieren met betrekking tot hun vastgoedportefeuille.

Sinds 2014 is Bastiaan mede-eigenaar van FTAC en vormt hij samen met Toine Picokrie de directie.
Connect op LinkedIn

Geen nieuwe beleggingen missen? 

Meld u aan en blijf op de hoogte.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.