Amerika Woning Fonds II

Categorie: Woningen

Initiatiefnemer: Amerika WoningFonds

Deelname vanaf: € 25.000,-

Prognose uitkeringsrendement: 10% per jaar

Startdatum: 2013

Het fonds

De vastgoedmarkt in de Verenigde Staten is de afgelopen jaren hard geraakt door de economische crisis. Vooral Detroit is door het uiteen- spatten van de ‘vastgoedbubbel’ en de economische crisis hard getroffen. Hiermee biedt Detroit echter ook de beste mogelijkheden vastgoed tegen ‘distressed’ prijzen, ruim onder herbouwkosten, aan te kopen. In Detroit zijn de woningprijzen het hardst gedaald, tegelijk is het nu één van de vier steden in de VS waar voor het eerst weer een lichte stijging van de huizenprijzen is waar te nemen.

Om van de kansen in deze markt te profiteren, biedt Amerika Woning Fonds investeerders de mogelijkheid deel te nemen in de aankoop, verhuur en verkoop van woningen in Detroit.

De investering wordt geheel met eigen vermogen gefinancierd en derhalve zonder banklening. De verwachte looptijd van het fonds is 3 tot 4 jaar.

Dit fonds is geplaatst

Deelname in dit fonds is op dit moment niet mogelijk. Meld u hieronder aan voor onze beleggingsupdates als u op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe fondsintroducties.

Geen nieuwe beleggingen missen?

Meld u aan en blijf op de hoogte.