Veststede Vastgoedfonds

Categorie: Woningen

Initiatiefnemer: Sectie5 Investments

Deelname vanaf: € 25.000

Prognose uitkeringsrendement: 4,25% per jaar

Startdatum: 2022

Deze website is een uiting van reclame. Raadpleeg het prospectus en het essentiële informatiedocument van Veststede Vastgoedfonds voordat u een beleggingsbeslissing neemt.

Het fonds

Veststede Vastgoedfonds belegt in het hoogwaardige short-stay object ‘The Neighbours’ aan de Vestdijk in Eindhoven. Het object betreft 57 appartementen in het centrum van Eindhoven die op de zakelijke markt verhuurd worden aan bedrijven die actief zijn in de regio die wordt aangeduid als Brainport Eindhoven.

Overige informatie:

  • Gemiddeld verwacht jaarlijks direct rendement 4,25%
  • Rendementsuitkering per kwartaal achteraf
  • Deelname mogelijk vanaf € 25.000

De weergegeven scenario’s zijn een schatting van het toekomstige rendement op basis van gegevens uit het verleden, en geven geen exacte indicatie. Uw rendement hangt af van hoe de markt presteert en hoe lang u de belegging/het product aanhoudt. De toekomstige resultaten zijn onderworpen aan belastingen die afhankelijk zijn van de persoonlijke situatie van elke belegger en kunnen in de toekomst veranderen.

Veststede Vastgoedfonds (het Fonds) is een beleggingsinstelling die wordt aangegaan in de vorm van een transparant fonds voor gemene rekening (FGR). Het eigendom van het vastgoed is door Stichting Veststede Vastgoedfonds (de Houdster) verkregen, voor rekening en risico van het Fonds. Beleggers kunnen toetreden als Participanten van het Fonds. De aansprakelijkheid van de Participanten is beperkt tot het bedrag van deelname. Als Beheerder van het Fonds treedt op Sectie5 Beheer BV, een 100% dochtervennootschap van Sectie5 Investments NV. Sectie5 Beheer en het Fonds zijn geregistreerd bij de AFM.

Dit fonds is geplaatst

Deelname in dit fonds is op dit moment niet mogelijk. Meld u hieronder aan voor onze beleggingsupdates als u op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe fondsintroducties.

Geen nieuwe beleggingen missen?

Meld u aan en blijf op de hoogte.