Veststede Vastgoedfonds

Categorie: Woningen

Initiatiefnemer: Sectie5 Investments

Deelname vanaf: € 25.000

Prognose uitkeringsrendement: 4,25% per jaar

Startdatum: 2022

Deze website is een uiting van reclame. Raadpleeg het prospectus en het essentiële informatiedocument van Veststede Vastgoedfonds voordat u een beleggingsbeslissing neemt.

Het fonds

Veststede Vastgoedfonds belegt in het hoogwaardige short-stay object ‘The Neighbours’ aan de Vestdijk in Eindhoven. Het object betreft 57 appartementen in het centrum van Eindhoven die op de zakelijke markt verhuurd worden aan bedrijven die actief zijn in de regio die wordt aangeduid als Brainport Eindhoven.

Overige informatie:

  • Gemiddeld verwacht jaarlijks direct rendement 4,25%
  • Rendementsuitkering per kwartaal achteraf
  • Deelname mogelijk vanaf € 25.000

De weergegeven scenario’s zijn een schatting van het toekomstige rendement op basis van gegevens uit het verleden, en geven geen exacte indicatie. Uw rendement hangt af van hoe de markt presteert en hoe lang u de belegging/het product aanhoudt. De toekomstige resultaten zijn onderworpen aan belastingen die afhankelijk zijn van de persoonlijke situatie van elke belegger en kunnen in de toekomst veranderen.

Veststede Vastgoedfonds (het Fonds) is een beleggingsinstelling die wordt aangegaan in de vorm van een transparant fonds voor gemene rekening (FGR). Het eigendom van het vastgoed is door Stichting Veststede Vastgoedfonds (de Houdster) verkregen, voor rekening en risico van het Fonds. Beleggers kunnen toetreden als Participanten van het Fonds. De aansprakelijkheid van de Participanten is beperkt tot het bedrag van deelname. Als Beheerder van het Fonds treedt op Sectie5 Beheer BV, een 100% dochtervennootschap van Sectie5 Investments NV. Sectie5 Beheer en het Fonds zijn geregistreerd bij de AFM.

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in Veststede Vastgoedfonds? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van Veststede Vastgoedfonds aanvragen:

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico's verbonden, zoals negatieve waardeontwikkelingen, huurprijsrisico, renterisico, onderhoudsrisico, fiscaal risico, liquiditeitsrisico, herfinancieringsrisico, tegenpartijrisico, risico van vervroegde aflossing, risico van het schenden van financieringsconvenanten, risico van beperkte verhandelbaarheid van Participaties, risico van langere looptijd van het Fonds en het risico van latere emissiedatum. Beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd en zelfs hun gehele inleg kunnen verliezen. Raadpleeg het Prospectus voor meer informatie over de materiële risico’s.  Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van Veststede Vastgoedfonds als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.