Skip to content

Obligaties Vastgoed De Olm BV

Categorie: Winkelcentra

Initiatiefnemer: Libertas Investments

Deelname vanaf: € 100.000,-

Prognose uitkeringsrendement: 8,5%

Startdatum: 2019

Het fonds

Vastgoed Winkelcentrum De Olm B.V. financiert de aankoop van het gelijknamige winkelcentrum in Krimpen aan den IJssel door uitgifte van obligaties. Enig aandeelhouder van de BV is Jumbo-ondernemer Dijkman die in het winkelcentrum succesvol zijn supermarkt exploiteert. Deze Jumbo vertegenwoordigt, samen met 7 bij het vastgoed behorende woningen boven het winkelcentrum, ca. 75% van de huurstroom.

De belangrijkste kenmerken van Obligaties Vastgoed Winkelcentrum De Olm BV:

  • Obligaties met een looptijd van 10 jaar
  • Beoogd gemiddeld uitkeringsrendement 8,5%
  • Aflossing na 10 jaar tegen 110% van de nominale waarde
  • Obligaties van € 25.000 met minimale afname van 4 obligaties

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in Obligaties Vastgoed De Olm BV? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van Obligaties Vastgoed De Olm BV aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Investeringsmemorandum is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen.

Investeringsmemorandum aanvragen

Hieronder kunt u het investeringsmemorandum van Obligaties Vastgoed De Olm BV als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het investeringsmemorandum alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.