SynVest German RealEstate Fund

Categorie: Duits Vastgoed

Initiatiefnemer: SynVest Asset Management

Deelname vanaf: € 2.500,- eenmalig of € 100,- p/mnd

Prognose uitkeringsrendement: 6% per jaar

Startdatum: 2011 (groeifonds)

Het fonds

SynVest German RealEstate Fund belegt in Duits vastgoed. Sinds de oprichting van het fonds in 2011 bedraagt het totaalrendement gemiddeld ca. 6% per jaar.

De belangrijkste kenmerken van Synvest German RealEstate Fund:

  • Duits vastgoed, met name supermarkten, winkels en huurwoningen
  • Risicospreiding door een over meer dan 100 objecten verspreid belegd vermogen van ruim 400 miljoen euro
  • Maandelijkse uitkering voorschotdividend van, op dit moment, 6% op jaarbasis
  • Minimale deelname € 2.500 eenmalig of vanaf € 100 per maand
  • Verhandelbare certificaten

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in SynVest German RealEstate Fund? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van SynVest German RealEstate Fund aanvragen:

Hidden
Aanhef
Beleggingsupdates ontvangen
Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico's verbonden, zoals negatieve waardeontwikkelingen, huurprijsrisico, renterisico, onderhoudsrisico, fiscaal risico, liquiditeitsrisico, herfinancieringsrisico, tegenpartijrisico, risico van vervroegde aflossing, risico van het schenden van financieringsconvenanten, risico van beperkte verhandelbaarheid van Participaties, risico van langere looptijd van het Fonds en het risico van latere emissiedatum. Beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd en zelfs hun gehele inleg kunnen verliezen. Raadpleeg het Prospectus voor meer informatie over de materiële risico’s.  Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van SynVest German RealEstate Fund als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.