SynVest Dutch RealEstate Fund

Categorie: Nederlands Vastgoed

Initiatiefnemer: SynVest Asset Management

Deelname vanaf: € 2.500 eenmalig of € 100 p/mnd

Prognose uitkeringsrendement: 6%

Startdatum: 2020 (groeifonds)

Het fonds

SynVest Dutch RealEstate Fund belegt in een gespreide portefeuille van verschillende soorten vastgoed in Nederland. De beleggingsportefeuille bestaat uit een mix van:

  • Buurtwinkelcentra en Supermarkten
  • Gezondheidscentra
  • Bedrijfspanden en
  • Kantoren

SynVest Dutch RealEstate Fund beoogt een totaal rendement van ca. 8% te behalen over een beleggingshorizon van 7 jaar. Het fonds keert een voorschotdividend uit van 6% op jaarbasis (maandelijkse uitkeringen).

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in SynVest Dutch RealEstate Fund? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van SynVest Dutch RealEstate Fund aanvragen:

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Prospectus is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen. Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van SynVest Dutch RealEstate Fund als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.