SynVest Dutch RealEstate Fund

Categorie: Nederlands Vastgoed

Initiatiefnemer: SynVest Asset Management

Deelname vanaf: € 2.500 eenmalig of € 100 p/mnd

Prognose uitkeringsrendement: 6% per jaar

Startdatum: 2020 (groeifonds)

Het fonds

SynVest Dutch RealEstate Fund belegt in een gespreide portefeuille van verschillende soorten vastgoed in Nederland. De beleggingsportefeuille van het fonds heeft inmiddels een omvang van circa 400 miljoen euro. De beleggingsportefeuille bestaat uit een mix van:

  • Buurtwinkelcentra en Supermarkten
  • Gezondheidscentra
  • Bedrijfspanden en
  • Kantoren

SynVest Dutch RealEstate Fund heeft een gemiddeld jaarlijks fondsrendement van 9,2% behaald sinds de oprichting in 2020. Het fonds keert een voorschotdividend uit van 6% op jaarbasis (maandelijkse uitkeringen).

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in SynVest Dutch RealEstate Fund? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van SynVest Dutch RealEstate Fund aanvragen:

Hidden
Aanhef
Beleggingsupdates ontvangen
Privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico's verbonden, zoals negatieve waardeontwikkelingen, huurprijsrisico, renterisico, onderhoudsrisico, fiscaal risico, liquiditeitsrisico, herfinancieringsrisico, tegenpartijrisico, risico van vervroegde aflossing, risico van het schenden van financieringsconvenanten, risico van beperkte verhandelbaarheid van Participaties, risico van langere looptijd van het Fonds en het risico van latere emissiedatum. Beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd en zelfs hun gehele inleg kunnen verliezen. Raadpleeg het Prospectus voor meer informatie over de materiële risico’s.  Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van SynVest Dutch RealEstate Fund als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.