Supermarktfonds Rijswijk CV

Categorie: Supermarkten

Initiatiefnemer: Libertas Investments

Deelname vanaf: € 100.000,-

Prognose uitkeringsrendement: 7,0%

Startdatum: 2018

Het fonds

Supermarktfonds Rijswijk CV belegt in een Albert Heijn XL supermarkt, een Gall&Gall slijterij en een bloemenwinkel in het winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk. Albert Heijn en Gall&Gall genereren ca. 96% van de huuropbrengst, met een langlopend huurcontract. De winkel ligt op een uitstekende zichtlocatie met royale parkeergelegenheid. Het verzorgingsgebied zal de komende jaren fors groeien als gevolg van woningprojecten in de nabije omgeving. Ahold beoogt een forse investering in de winkel in 2019.

De belangrijkste kenmerken van Supermarktfonds Rijswijk CV:

  • Albert Heijn XL is de dominantste supermarkt in Rijswijk
  • Ca. 96% van de huurstroom komt van Ahold
  • Beoogd uitkeringsrendement van 7,0% per jaar, na jaarlijkse aflossing
  • Geschikt voor aanwending van Herinvesteringsreserve
  • Participaties van € 25.000 met minimale deelname van 4 participaties

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in Supermarktfonds Rijswijk CV? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van Supermarktfonds Rijswijk CV aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Prospectus is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen. Ook in het Essentiele-InformatieDocument staat informatie opgenomen over de aard, de risico’s en de kosten van dit product. U kunt dit document hier downloaden.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van Supermarktfonds Rijswijk CV als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.