Hoogestede Vastgoedfonds

Categorie: Supermarkten

Initiatiefnemer: Sectie5 Investments

Deelname vanaf: € 100.000

Prognose uitkeringsrendement: 6,0%

Startdatum: 2021

Het fonds

Hoogestede Vastgoedfonds belegt in het vastgoed van winkelcentrum De Nije Nering in Hoogeveen met als trekkers een Albert Heijn- en een Aldi-supermarkt.

Van de totale huurinkomsten wordt 67% gegenereerd door de beide supermarkten en bijna 9% door woningen.

Overige informatie:

  • Verwacht gemiddeld direct rendement 6,0% per jaar (na de jaarlijkse aflossing van de hypotheek)
  • Rendementsuitkering per kwartaal achteraf
  • Participaties van € 25.000; minimale deelname 4 participaties
  • Deelname mogelijk vanaf 1 augustus 2021

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Investeringsmemorandum is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen. Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Investeringsmemorandum aanvragen

Hieronder kunt u het investeringsmemorandum van Hoogestede Vastgoedfonds als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het investeringsmemorandum alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.