Skip to content

Duprofa Retail Fund I BV

Categorie: Winkelcentra

Initiatiefnemer: Duprofa Property Management

Deelname vanaf: € 100.000,-

Prognose uitkeringsrendement: 8,0%

Startdatum: 2019

Het fonds

Duprofa Retail Fund I BV belegt in 2 wijkwinkelcentra in Maastricht en Rijswijk. In beide winkelcentra is een succesvolle supermarkt gevestigd als belangrijkste publiekstrekker. De voornaamste kenmerken van Duprofa Retail Fund I BV:

  • Twee 100% verhuurde wijkwinkelcentra in Maastricht en Rijswijk
  • Belegging in 33 winkelunits
  • Circa 70% van de huurstroom is afkomstig van landelijke ketens, naast Plus en Hoogvliet onder meer ook Etos, Gall & Gall, HEMA, Kruidvat en Zeeman
  • Beoogd uitkeringsrendement van gemiddeld 8% per jaar, na jaarlijkse aflossing hypotheek
  • Verwacht totaalrendement gemiddeld 10% per jaar
  • Uitkeringen per kwartaal
  • Participaties van € 25.000 (minimale deelname 4 participaties)

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in Duprofa Retail Fund I BV? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van Duprofa Retail Fund I BV aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Investeringsmemorandum is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen.

Investeringsmemorandum aanvragen

Hieronder kunt u het investeringsmemorandum van Duprofa Retail Fund I BV als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het investeringsmemorandum alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.