Duprofa Super Convenience Fund

Categorie: Supermarkten en Wijkwinkelcentra

Initiatiefnemer: Duprofa Property Management

Deelname vanaf: € 100.000

Prognose uitkeringsrendement: 7,0% per jaar

Startdatum: 2021 (groeifonds)

Het fonds

Duprofa Super Convenience Fund belegt in supermarkten en wijkwinkelcentra met winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoeften.

De belangrijkste kenmerken van Duprofa Super Convenience Fund:

  • Vastgoedfonds dat belegt in 6 locaties in Anna Paulowna, Dronten, Enschede, Hilvarenbeek, Rotterdam en Venlo
  • Circa 67% van de huurstroom is afkomstig van de supermarktketens Albert Heijn, Dirk, Jumbo en Lidl
  • Gemiddeld verwacht direct rendement 7,0% per jaar (uitkeringen per kwartaal)
  • Gemiddeld verwacht totaal rendement 8,4% per jaar
  • Participaties van € 25.000
  • Minimale deelname 4 participaties, ofwel € 100.000

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico's verbonden, zoals negatieve waardeontwikkelingen, huurprijsrisico, renterisico, onderhoudsrisico, fiscaal risico, liquiditeitsrisico, herfinancieringsrisico, tegenpartijrisico, risico van vervroegde aflossing, risico van het schenden van financieringsconvenanten, risico van beperkte verhandelbaarheid van Participaties, risico van langere looptijd van het Fonds en het risico van latere emissiedatum. Beleggers dienen zich te realiseren dat zij mogelijk minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd en zelfs hun gehele inleg kunnen verliezen. Raadpleeg het Prospectus voor meer informatie over de materiële risico’s.  Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Investeringsmemorandum aanvragen

Hieronder kunt u het investeringsmemorandum van Duprofa Super Convenience Fund als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het investeringsmemorandum alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.