Categorie: Wereldwijd Vastgoed

Initiatiefnemer: CORUM Investments

Deelname vanaf: € 189

Beoogd uitkeringsrendement: 5%

Startdatum: 2017

Het fonds

CORUM XL is een vastgoedfonds dat belegt in commercieel vastgoed met wereldwijde spreiding. Sinds de oprichting van het fonds in 2017 heeft CORUM XL meerdere prestigieuze awards in de wacht gesleept, waaronder ‘meest veelbelovende vastgoedfonds van 2019’ (Le Particulier). Inmiddels heeft het fonds een omvang van meer dan 700 miljoen euro bereikt, met meer dan 17.000 aandeelhouders. Het gemiddelde jaarlijkse resultaat sinds de oprichting bedraagt 6,92%.

De belangrijkste kenmerken van CORUM XL:

  • Vastgoedfonds dat wereldwijd belegt in commercieel vastgoed
  • Geografische spreiding over meer dan 10 landen
  • Spreiding over verschillende typen vastgoed (kantoren, winkels, industrie en hotels)
  • Zeer lage bancaire financiering
  • Potentieel dividendrecht vanaf de eerste dag van de 6e maand van deelname
  • Prognose uitkeringsrendement 5% (niet gegarandeerd)
  • Maandelijkse uitbetaling van het potentiële dividend
  • Bekroond tot meest veelbelovende vastgoedfonds van 2019 (Le Particulier)
  • Deelname vanaf: € 189 (incl. alle kosten)

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in CORUM XL? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van CORUM XL aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Het kopen van CORUM aandelen is een vastgoedbelegging. Zoals geldt voor elke vastgoedbelegging, betreft dit een belegging voor de lange termijn met een beperkte liquiditeit. Er bestaat een risico op verlies van kapitaal, het inkomen is niet gegarandeerd en is afhankelijk van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en de valutakoers. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De resultaten uit het verleden zijn geen betrouwbare aanwijzing voor toekomstige resultaten. Voordat u gaat investeren, dient u te controleren of de belegging bij uw financiële situatie past.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van CORUM XL als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.