Categorie: Vastgoed in de Eurozone

Initiatiefnemer: CORUM Investments

Deelname vanaf: € 1.090

Prognose uitkeringsrendement: 6%

Startdatum: 2012 (groeifonds)

Het fonds

CORUM Origin is een vastgoedfonds dat belegt in commercieel vastgoed in de eurozone. Het fonds heeft inmiddels een omvang van bijna 2 miljard euro bereikt, met meer dan 30.000 aandeelhouders. Sinds de oprichting van het fonds in 2012 heeft CORUM Origin de jaarlijkse rendementsdoelstelling steevast overtroffen (niet gegarandeerd). Het gemiddelde jaarlijkse resultaat sinds de oprichting bedraagt 6,40%.

De belangrijkste kenmerken van CORUM Origin:

  • Vastgoedfonds dat belegt in commercieel vastgoed in de Eurozone
  • Geografische spreiding over meer dan 10 landen
  • Spreiding over verschillende typen vastgoed: kantoren, winkels, industrie, hotels, logistiek en gezondheidszorg
  • Zeer lage bancaire financiering
  • Potentieel dividend vanaf de eerste dag van de 6e maand van deelname
  • Beoogd uitkeringsrendement 6% (niet gegarandeerd)
  • Maandelijkse uitbetaling van het potentiële dividend
  • Bekroond tot beste vastgoedfonds van 2017, 2018 en 2019 (Le Particulier)
  • Deelname vanaf € 1.090 (incl. alle kosten)

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over beleggen in CORUM Origin? Vraag dan hieronder de brochure met uitgebreide beleggersinformatie aan.

Brochure aanvragen
Hieronder kunt u de brochure van CORUM Origin aanvragen:

Informatie over beleggingsrisico’s

Het kopen van CORUM aandelen is een vastgoedbelegging. Zoals geldt voor elke vastgoedbelegging, betreft dit een belegging voor de lange termijn met een beperkte liquiditeit. Er bestaat een risico op verlies van kapitaal, het inkomen is niet gegarandeerd en is afhankelijk van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en de valutakoers. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De resultaten uit het verleden zijn geen betrouwbare aanwijzing voor toekomstige resultaten. Voordat u gaat investeren, dient u te controleren of de belegging bij uw financiële situatie past.

Prospectus aanvragen

Hieronder kunt u het prospectus van CORUM Origin als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het prospectus alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.