Blauwdruk Supermarkt Groeifonds

Categorie: Supermarkten

Initiatiefnemer: Blauwdruk Investeringen

Deelname vanaf: € 100.000

Prognose uitkeringsrendement: 6,5%

Startdatum: 2020 (groeifonds)

Het fonds

Blauwdruk Supermarkt Groeifonds belegt in een gespreide portefeuille van supermarktvastgoed. In totaal gaat het om 5 locaties met 8 supermarkten. De supermarkten op deze locaties (Jumbo, Lidl, Albert Heijn, Aldi en Plus) genereren ca. 75% van de huurstroom.

Kenmerkend voor dit fonds zijn: lange huurcontracten, lange financieringstermijn en huurders met een goede exploitatie. Het beoogd gemiddeld uitkeringsrendement van het fonds bedraagt 6,5% op jaarbasis (na aflossing – uitkeringen per kwartaal).

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Investeringsmemorandum is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen. Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Investeringsmemorandum aanvragen

Hieronder kunt u het investeringsmemorandum van Blauwdruk Supermarkt Groeifonds als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het investeringsmemorandum alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.