Blauwdruk Supermarkt Groeifonds

Categorie: Supermarkten

Initiatiefnemer: Blauwdruk Investeringen

Deelname vanaf: € 100.000

Prognose uitkeringsrendement: 6,8%

Startdatum: 2020 (groeifonds)

Het fonds

Blauwdruk Supermarkt Groeifonds is een groeifonds dat belegt in supermarktvastgoed. De bestaande portefeuille (object Coevorden) is inmiddels uitgebreid met een tweede object in Maastricht. De supermarkten op deze locaties (Jumbo, Lidl, Aldi en Plus) genereren 88% van de huurstroom.

Kenmerkend voor dit fonds zijn: lange huurcontracten, lange financieringstermijn en huurders met een goede exploitatie. Het beoogd gemiddeld uitkeringsrendement van het fonds bedraagt 6,8% op jaarbasis (na aflossing – uitkeringen per kwartaal).

Informatie over beleggingsrisico’s

Aan beleggingen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals marktwaarderisico, leegstandsrisico’s, rente- en herfinancieringsrisico’s. In het Investeringsmemorandum is een uitgebreide beschrijving van deze risico’s opgenomen. Ook in het Essentiële Informatie Document (EID) staat informatie  vermeld over de risico’s van dit fonds. U kunt dit document hier downloaden.

Investeringsmemorandum aanvragen

Hieronder kunt u het investeringsmemorandum van Blauwdruk Supermarkt Groeifonds als hardcopy en digitaal aanvragen. U krijgt dan direct een digitale versie toegestuurd en binnen enkele dagen ontvangt u ook een gedrukt exemplaar. Als u het investeringsmemorandum alleen wilt downloaden kan dat hier.

Deelname en vragen

Heeft u interesse in deelname of heeft u vragen over deze belegging? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ftac.nl of ons bellen op 088 77 88 400.